Ce ne gandim sa facem …..

               Traim vremuri in care serviciile medicale au ajuns pentru unele categorii sociale aproape inaccesibile ! Oriunde intorci capul , oriunde te opresti , pe strada intr-un magazin , in parc in mai toate locurile unde ajungem intalnim oameni sarmani . Daca ne uitam cu atentie vom vedea ca cei mai multi dintre acestia sunt oameni in varsta !!!   

Nici nu mai conteaza prea tare acum , daca au muncit mai multi sau mai putini ani , toti au o problema – nu se descurca cu pensiile mici pe care le primesc . Si mai toti iti spun daca ai curiozitatea sa-i intrebi ,ca sufera  de diverse afectiuni .

Unii dintre batranii din jurul nostru au familii care incearca sa-i mai ajute , sa-i sustina chiar daca nici acestora nu le este tocmai usor.

Mai rau este de cei care nu mai au familii sau care au fost parasiti de familiile lor ! ACESTIA CHIAR NU AU CUM SA FACA FATA PROBLEMELOR PE CARE LE AU ! SI CELE MAI MULTE DINTRE ACESTE PROBLEME SUNT CAUZATE DE BOLILE DE CARE SUFERA !!!!

Acestia sunt in primul rand oamenii pe care ne-am propus sa-i ajutam.

Asa ca noi Asociatia Medical Ema  am pornit o campanie sustinuta si de centrul medical Ema pentru a-i ajuta pe acesti oameni care au nevoie de asistenta medicala si care chiar nu-si pot permite acest lucru !

VA  ASTEPTAM PE TOTI CEI CARE DORITI SA SUSTINETI ACEASTA CAMPANIE SA NE CAUTATI  SI SA VA ALATURATI ASOCIATIEI NOASTRE PENTRU A PUTEA OFERI O BATRANETE MAI USOARA ACESTOR OAMENI !!!

VA  MULTUMIM  SI  VA  ASTEPTAM  ALATURI DE NOI !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>